2013 Yılının İlk Kahvaltısı Yapıldı

Derneğimizin geleneksel aylık kahvaltı zincirine 2013 yılının Ocak ayı kahvaltısı da eklendi. Gönüllerin, muhabbetin, dostlukların, sevginin ve özlemlerin karşılıklı ikram edildiği bu kahvaltımıza uzaktan yakından gelerek maddi ve manevi katkı sağlayan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu ayki kahvaltıyı bizlere ikram eden 2002 dönem mezunlarına ayrıca teşekkür ediyoruz. Her ay değerli bir hocamızı veya konusunda uzman bir şahsiyeti davet etmeye çalıştığımız kahvaltımıza bu ay Okulumuzdan mezun olan birçok öğrenci üzerinde derin etkileri olan Muammer GÜL hocamız geldi. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyor ve Allah (CC)’dan ona uzun ve hayırlı ömür vermesini diliyoruz. Hocamız bizlere hitaben yaptığı konuşmasında sabır konusunu işledi ve haksızlığa uğrasanız bile yine de sabır ediniz buyurdu.

2013 Yılının İlk Kahvaltısı Yapıldı” için 3 yorum

  1. EYYÜP AKINCI Yanıtla

    Muammer Gül hocamı tam 20 yıl sonra fotoğraftan da olsa görmüş olmanın mutluluğunu duyuyorum.Hocamın şahsında bize emeği geçen diğer bütün hocalarımada Mardin Midyat’tan sevgi ve saygılarımı gönderiyor hepsinin ellerinden öpüyorum. 1994 yılı mezunu Eyyüp Akıncı

  2. Hüseyin Gazi YILDIRIM Yanıtla

    30 Sene önce bizlere bilgi, şuur ve ihlas kazandırmak için aşkla şevkle mesai sarfeden Çok Muhterem Muammer Hacamı hala zinde bir şekilde görmekten bahtiyarım. Değerli hocamın ellerinden öper, sağlıklı, hayırlı uzun yıllar gecirmesini dilerim. (82 Mezunu Hüseyin Gazi YILDIRIM)

  3. enes çingay Yanıtla

    s a arkadaşlar rutin kahvaltılara uzun zaamandır katılmıyorum insan gerçekten özlüyor . bir insan eğitiminin altın yıllarını nerede geçirmişse oraya ekmek su gibi muhtaç oluyor ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir